Zapraszamy do nowo powstałej pracowni psychotechnicznej. Szczegóły tutaj.

Według najnowszego rankingu Gazety Wrocławskiej, OSK Radar jest na drugim miejscu pośród szkół, których kursanci zdają za pierwszym razem. Zobacz pełen artykuł tutaj

Robiąc jednocześnie kurs na prawo jazdy kategorii A i B oszczędzasz 400 zł! Łączna cena kursu na prawo jazdy kat. A i kat. B wynosi 2650 zł.
PROMOCJA ! ! !
Każda osoba zapisująca się na kurs prawa jazdy kat. B

jedna godzina jazdy po placu manewrowym WORD w ramach kursu prawa jazdy. »więcej
Za każdą osobę, którą przyprowadzisz do nas na kurs kategorii B, sam otrzymasz gratis 1 dodatkową godzinę jazdy.

 

Biuro:

ul. Obrońców Pokoju 26a

58-500 Jelenia Góra


 

Plac manewrowy:

ul. Jana Pawła II 21

58-500 Jelenia Góra

« czerwiec 2017 »
PnWŚCzPSN
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Opinie

Wystawionych opinii: 126

»dodaj opinię

Strona 1 z 9 > >>

Imię: Kasia

Data: 2017-05-17 17:58

Świeżo po egzaminie :)) Zdałam za pierwszym razem! Panie Krzysztofie, dziękuję za solidne przygotowanie, zmuszanie do myślenia, spokój i anielską cierpliwość, a nade wszystko za ogrom pozytywnej energii- dodała mi skrzydeł podczas egzaminu :)) Panie Robercie, "kubeł zimnej wody " na egzaminie wewnętrznym okazał się nie tylko potrzebny, ale także przydatny- wzięłam pod uwagę, popracowałam, poprawiłam :)) Dziękuję:)) Pozdrawiam sympatycznego pana Adama! Nad całością czuwa przesympatyczna pani Małgosia- ciepła, życzliwa, pomocna, wiecznie uśmiechnięta. Dziękuję. Pozdrawiam. Szczerze polecam :))


Imię: mariusz

Data: 2017-02-10 11:44

polecam wszystkim OSK Radar, kat E-B zdalem za pierwszym razem, profesionalne podejscie do klienta. polecam wszystkim


Imię: Iwona

Data: 2017-01-21 15:33

Szczerze polecam kurs kat .B w OSK ?Radar?.Zajęcia teoretyczne , prowadzone przez p. Krzysztofa- w formie warsztatów- bardzo ułatwiają zapamiętanie, a przede wszystkim zrozumienie przedstawianych zagadnień. Natomiast jazdy z p. Adamem gruntownie przygotowują do egzaminu w WORD , jak również dostarczają wielu praktycznych wskazówek, przydatnych w codziennym poruszaniu się samochodem . Serdeczne pozdrowienia dla całej ekipy ?Radaru?. Jesteście profesjonalistami w swoim fachu :)


Imię: Katarzyna

Data: 2017-01-19 12:58

Zapomniałam dodać.ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM.


Imię: Katarzyna

Data: 2017-01-19 12:54

Najlepsza szkoła jazdy, profesjonalne podejście do kursantów. Pan Krzysiu bardzo fajnie naucza teorii,a z Panem Adamem super nauka praktyczna,jest bardzo cierpliwy i spokojny.A Pan Robert to równy gość.Nie żałuję,że wybrałam tą szkołę jazdy,trzeba tylko słuchać i potrafić przyjąć krytykę wobec błędów i będzie dobrze. Życzę powodzenia innym kursantów.


Imię: Ewa

Data: 2016-11-18 10:08

Najlepsza szkoła w Jelonce. Profesjonalne podejście. Miła kadra szkoleniowa. Polecam wszystkim i dzięki za to, że zdałam za pierwszym razem ; -*


Imię: dariusz ( kat. B+E)

Data: 2016-11-10 18:22

Egzamin zdany za pierwszym razem.Szkoła zapewniające przygotowanie do jazdy i zdania egzaminu na profesjonalnym poziomie. Duże, ponad przeciętne zaangażowanie w szkoleniu kursantów. W pełni polecam.


Imię: Kamila

Data: 2016-09-20 09:36

Z całego serca polecam OSK RADAR! :-) Zajęcia teoretyczne prowadzone w formie warsztatów(nie typowo- wykładów), co pozwala więcej zapamiętać i zrozumieć. Jazdy praktyczne z p. Adamem to była czysta przyjemność i wiele pożytecznych informacji i wskazówek. Zdane za pierwszym razem, dziękuję. :-)


Imię: Ania

Data: 2016-09-06 10:36

Bardzo serdecznie polecam OSK RADAR, wykłady odbywają się w miłej atmosferze i są bardzo fajnie prowadzone, a Pan Kris ma nieziemską cierpliwość jako instruktor i wszystko dokładnie potrafi wytłumaczyć! :)


Imię: Daniel

Data: 2016-08-29 08:12

Kat. C Zdane za pierwszym razem


Imię: Kinga

Data: 2016-08-12 13:52

Kat B zdana za pierwszym razem! Wielkie uklony w strone Pana Krzysia, ktory prowadzi wyklady w sposob bardzo ciekawy i na zasadzie dyskusji, co pomaga przyswoic wiedze. Do tego jako instruktor wykazuje niemalze nadludzka cierpliwosc i wszystko dokladnie tlumaczy. Z calego serca polecam szkole Radar i jazdy z Panem Krzysiem. Wielkie dzieki!


Imię: Mikołaj

Data: 2016-08-01 22:31

Dzięki osk Radar zdałem obydwa egzaminy na dwie kategorie za pierwszym razem! Niesamowita atmosfera, indywidualne podejście do kursanta, profesjonalizm na pewno cechują tę szkołę. Szczególnie polecam pana Adama, z którym jazda była czystą przyjemnością. Zostałem w 100% przygotowany do egzaminu na kat. B, tak że odbył się kompletnie bezstresowo i w dodatku bezbłędnie. Również miło wspominam właściciela tejże szkoły - Pana Roberta - człowieka z klasą, który przekazał mi wiele cennych rad oraz świetnie przygotował mnie do egzaminu na kategorie A. Serdecznie polecam każdemu tę szkołę jazdy.


Imię: Rafał

Data: 2016-07-19 11:21

Kategoria B zdana za I razem. Nauka jazdy w towarzystwie instruktora Adama to podstawa! Wszelkie wskazówki, uwagi i podpowiedzi okazały się być bezcenne na egzaminie.


Imię: Michał B.

Data: 2016-07-12 11:57

Ze szczerym sercem mogę polecić tą szkołę. Wszystko zdane za pierwszym razem. Solidne przygotowanie zarówno teoretyczne jak o praktyczne. Wykłady prowadzone w sposób ciekawy. Pan Robert daje dobre, konkretne uwagi. Pan Paweł świetnie przygotowuje do jazdy, nie tylko po trasie egzaminu. Dodatkowo jest to człowiek bardzo miły, sympatyczny z którym można miło porozmawiać.


Imię: karolina

Data: 2016-06-22 15:44

nie poilecam p.krzysztofa beznadziejny facet zakompleksiony zupelnie nie przyjemny i nie dostepny nie kagzdy sie do tego nadaje.c





Nie wypełniłeś pola Opinia.
Imię:
E-mail:
Opinia:

Przepisz kod:
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
130964