Zapraszamy do nowo powstałej pracowni psychotechnicznej. Szczegóły tutaj.

Według najnowszego rankingu Gazety Wrocławskiej, OSK Radar jest na drugim miejscu pośród szkół, których kursanci zdają za pierwszym razem. Zobacz pełen artykuł tutaj

Robiąc jednocześnie kurs na prawo jazdy kategorii A i B oszczędzasz 400 zł! Łączna cena kursu na prawo jazdy kat. A i kat. B wynosi 2650 zł.

MIKOŁAJKOWY KURS

PRAWA JAZDY KAT.B

Mikołajkowa zniżka

»więcej
Za każdą osobę, którą przyprowadzisz do nas na kurs kategorii B, sam otrzymasz gratis 1 dodatkową godzinę jazdy.

 

Biuro:

ul. Obrońców Pokoju 26a

58-500 Jelenia Góra


 

Plac manewrowy:

ul. Jana Pawła II 21

58-500 Jelenia Góra

« kwiecień 2018 »
PnWŚCzPSN
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Opinie

Wystawionych opinii: 142

»dodaj opinię

Strona 1 z 10 > >>

Imię: Daniel.R

Data: 2018-04-10 20:01

Polecam tą szkołę C+E zdane za pierwszym razem FULL serwis! Pełna Profeska!


Imię: Dorota

Data: 2018-03-18 20:11

Polecam wszystkim OSK Radar. Zajęcia teoretyczne przeprowadzone fachowo, bardzo dobrze przygotowują do egzaminu. Panu Krzysztofowi, dziękuję za znakomite przygotowanie do egzaminu praktycznego,dziękuje za spokój i cierpliwość, a przede wszystko za pozytywną energie i pozytywne nastawienie do nauki jazdy i egzaminu. DZIĘKUJĘ. Pozdrawiam i polecam do nauki jazdy instruktora Pana Krzysztofa.


Imię: Roksana

Data: 2018-03-13 16:38

Wykłady które prowadził Pan Krzysiek z teorii przeprowadzone bardzo fajnie, dużo rozmowy a malo siedzenia i tylko sluchania. Jazdy również z Panem Krzyśkiem przeprowadzone przyjemnie, godziny dopasowane do kursantow.Jednym słowem świetne przygotowanie do egzaminów. Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem! Najlepsza Szkoła! Serdecznie polecam OSK Radar ;)


Imię: Kasia.K

Data: 2017-12-15 17:43

Zdecydowanie polecam wszystkim OSK Radar! Szczególne podziękowania należą się Panu Adamowi. Najlepszy instruktor na świecie! Przesympatyczny i przede wszystkim cierpliwy. Jazdy z Panem Adamem były dla mnie czystą przyjemnością. Profesjonalne podejście sprawiło że egzamin zdałam za pierwszym podejściem. Dobre przygotowanie to klucz do zdania egzaminu i OSK Radar Ci to zapewni. Pozdrawiam Panią Małgosię! Pomocna, sympatyczna i wiecznie uśmiechnięta kobieta! Dziękuję!!! :)


Imię: Piotr

Data: 2017-11-17 21:18

Chcesz zostać kierowcą wybierz najlepszą szkołę nauki jazdy w mieście. Mój wybór to osk radar okazał się być idealny, profesjonalna obsługa kursanta , Panie Robercie jest Pan idealnym instruktorem, oryginalne oraz indywidualne podejście do kursanta to gwarancja sukcesu kat. B, oraz B+E zdane za pierwszym razem a to świadczy o profesjonalnym nauczaniu Dziękuję całemu zespołowi szkoły nauki jazdy OSK-RADAR , zapowiadam chęć dalszej nauki ambitnie C , C+E już niedługo zadzwonię by umówić termin rozpoczęcia kursu . Pozdrawiam OSK-RADAR Piotr. Dla mnie jesteście jedyni w mieście .


Imię: Jakub

Data: 2017-10-04 16:29

Dla mnie ,NAJLEPSZY osk. Kat.B+E . egzamin zdany za pierwszym razem :).Pan Robert świetny instruktor,bardzo dobre podejście do kursanta,dostarcza wiele praktycznych wskazówek . POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Imię: Agnieszka R.

Data: 2017-08-31 14:35

Gorąco polecam OSK Radar. Wielkie podziękowania w szczególności dla Pana Pawła, najlepszy instruktor w Jeleniej!!! Egzamin zdałam za pierwszym razem.


Imię: Marcin

Data: 2017-08-27 13:27

Polecam wszystkim jazdy u Pana Adasia. Pan Adaś jest najlepszym instruktorem w Polsce a może nawet i na świecie. Nauczył mnie i moją narzeczoną jak jeździć samochodem. Ogólnie to jestem wielkim fanatykiem XD oraz daję okejkę. Moja narzeczona jeździła z rożnymi instruktorami ale najlepiej jej się jeździło z instruktorami z Radaru. Odnośnie pana Roberta to kontakt z nim wymaga dość mocnych nerwów i małej wrażliwości, niestety egzamin wewnętrzny z nim nie dla wszystkich jest przyjemnym doświadczeniem zwłaszcza dla osób wrażliwych ale ogólnie daję szkole ocenę solidne 9/10. Najbardziej to polecam dokupywanie jazd u Pana Adasia i u Pana Krzyśka bo wykupienie całego kursu w tej szkole wiąże się niestety z wyżej opisanym egzaminem wewnętrzynym.


Imię: Paulina

Data: 2017-08-27 13:13

Serdecznie polecam wszystkim jazdy u p. Krzyśka, p. Adasia i u Pawła. Najlepsi Instruktorzy :)! Bardzo dziękuję Wam Panowie i p. Małgosi za całokształt okazanego mi wsparcia :) :*!


Imię: Norbert

Data: 2017-08-23 20:15

Polecam wszystkim OSK Radar. Zajęcia teoretyczne przeprowadzone w sposób warsztatowy przez Pana Krzysztofa, umożliwiają dyskusje, a dzięki temu lepsze zapamiętanie informacji. Lekcje przeprowadzane w poniedziałek, środę i piątek o godzinie 17 ( Nie trzeba martwić się o pracę lub szkołę ) Na zajęcia możesz dołączyć w każdej chwili, nie ma potrzebę czekać na nową turę ( Np. możesz zacząć od tematu piątego, po zakończeniu wszystkich tematów, na kolejny dzień wraca się do pierwszego tematu). Masz pewność, że zdasz teorie. Instruktorzy idą Ci na rękę, pozwalając wybrać termin i godzinę jazd. Ja jeździłem przez 15 bez przerwy, nawet w święta wolne od pracy. Masz pewność na codzienne jazdy na łuku, po terenie gdzie będziesz egzaminowany oraz cenne porady na temat techniki jazdy. Polecam szkołę każdemu kto celuje w egzamin zdany za pierwszym razem. Sam zdałem oba egzaminy państwowe bez błędów. Pozdrawiam przesympatyczną Panią Małgosie, Pana Krzysztofa a przede wszystkim pozdrawiam i dziękuje Panu Adamowi !


Imię: Arleta

Data: 2017-07-27 14:08

Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem. Serdecznie polecam wszystkim OSK RADAR. Szczególne podziękowania dla mojego instruktora Pana Adam , który naprawdę fachowo przygotowuje do egzaminu. Starałam się zapamiętać wszystkie jego cenne wskazówki i efekt 100% ( dodam jeszcze, że na swoim urlopie odbierał ode mnie telefony i odpowiadał na wszystkie moje pytania kiedy miałam jakieś wątpliwości tuż przed egzaminem). Nie miałam możliwości być na wszystkich zajęciach teoretycznych z Panem Krzysztofem. Powiem krótko warto chodzić na wykłady bo bardzo dużo informacji zostaje w głowie.Pani Małgosia przesympatyczna kobieta, a Pan Robert... hmmm on tylko strasznie wygląda ;) Rada nie stresujcie się a wszystko pójdzie dobrze. Jeszcze raz wszystkim dziękuję !


Imię: Konrad

Data: 2017-07-15 19:26

Gdyby to było Allegro powiedziałbym że transakcja przebiegła pomyślnie. Ale podchodząc realnie dzięki przychylności Pana Roberta oraz prawie ojcowskiemu podejściu do nauczania mnie przez Pana Adama egzaminy teoretyczny i praktyczny poszedł za pierwszym razem śpiewająco. Za kilka dni będę miał swoje własne prawko kat. B. Kurs w Radarze był strzałem w 10 zaoszczędziłem sporo kasy (tylko jeden egzamin) i czasu (zero poprawek).


Imię: Maciej

Data: 2017-07-14 12:26

Bardzo dziękuję za odpowiednie wyszkolenie, kategoria B zdana za pierwszym razem. Profesjonalne podejście, świetni instruktorzy, gorąco polecam!


Imię: Kasia

Data: 2017-07-10 14:09

Kat. B, w OSK Radar zdana za pierwszym razem! Szkoła 3 razy na super! Wykłady super, jazda super i instruktorzy super! Pozdrowienia dla Pana Krzysztofa!!!! I


Imię: Marian

Data: 2017-07-07 12:05

To ośrodek tylko dla twardzieli ,właściciel stawia wysoko poprzeczkę tu nie ma zmiłuj... krew i pot Po zakończeniu kursu nie ma opcji ze nie zdałes (as ) instruktorzy na najwyższym poziomie podchodzą do każdego z pełnym profesjonalizmem kategoria D w niecały miesiąc ????????





Nie wypełniłeś pola Opinia.
Imię:
E-mail:
Opinia:

Przepisz kod:
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
169698