Zapraszamy do nowo powstałej pracowni psychotechnicznej. Szczegóły tutaj.

Według najnowszego rankingu Gazety Wrocławskiej, OSK Radar jest na drugim miejscu pośród szkół, których kursanci zdają za pierwszym razem. Zobacz pełen artykuł tutaj

Robiąc jednocześnie kurs na prawo jazdy kategorii A i B oszczędzasz 400 zł! Łączna cena kursu na prawo jazdy kat. A i kat. B wynosi 3050 zł.
Za każdą osobę, którą przyprowadzisz do nas na kurs kategorii B, sam otrzymasz gratis 1 dodatkową godzinę jazdy.

 

Biuro:

ul. Obrońców Pokoju 26a

58-500 Jelenia Góra


 

Plac manewrowy:

ul. Jana Pawła II 21

58-500 Jelenia Góra

Opinie

Wystawionych opinii: 154

»dodaj opinię

Strona 1 z 11 > >>

Imię: Adam i Marta...

Data: 2019-10-28 20:10

Panie Robercie, marzenie o PRAWIE JAZDY MOTOCYKLEM spełnione dzięki Panu :-) Jestem w pełni zadowolony z kursu w "RADARze". Począwszy od obsługi przez Panią Małgorzatę w biurze, poprzez każdą minutę jazdy na placu manewrowym i w mieście pod okiem Pana Roberta - to szkoleniowiec na najwyższym poziomie, konkretny, wymagający i zaangażowany (z dozą poczucia humoru - jak trzeba). Egzamin zdany za pierwszym razem. Kat. A. p.s. pozdrawiamy Adam i Marta ......u warta :-)


Imię: Marek

Data: 2019-10-26 14:15

Zakończyłem dzisiaj kurs pozytywnym wynikiem na egzaminie państwowym. Przyznaję, że na początku podchodziłem sceptycznie, że już nic nowego się nie nauczę. Myliłem się. Instruktor Robert dzięki swojemu uporowi i cierpliwości poprawił kilka elementów mojej zawodowej jazdy. Polecam OSK Radar.


Imię: KATARZYNA

Data: 2019-10-23 13:45

O superlatywach OSK Radar można napisać elaborat. O profesjonaliźmie i podejściu do kursanta przez Pana Roberta również. Dzięki temu połączeniu egzamin kat. C zdany za pierwszym razem. Polecam i zdecydowanie widzimy się na kolejnych kategoriach.


Imię: DANIEL ZGORZELEC

Data: 2019-10-22 14:02

OSK RADAR z polecenia i już dziękowałem temu który mi ja polecił. Bardzo dobre podejście do kursanta ,dostosowanie godzin jazd do kursanta , nie będę się rozpisywał o profesjonalizmie instruktora Roberta niech oceną jego pracy będzie to iż zdałem za pierwszym podejściem jazdy na kat.D mimo swoich obaw . dziękuje za poświęcony czas na naukę i oczywiście p[polecam wszystkim tę Szkolę Nauki Jazdy


Imię: Tomek

Data: 2019-01-14 18:22

Super!!! Egzamin na kat. B zdany za pierwszym razem. Gorąco polecam OSK RADAR Szczególne podziękowania dla Pana Roberta Pełny profesjonalizm .To był trafny wybór Wszystkim polecam RADAR Panie Robercie do zobaczenia wiosną na kat.A


Imię: Ania

Data: 2018-12-18 16:20

Sam czar i wdzięk! Jak dla mnie pełen profesjonalizm. Dzięki Panie Instruktorze! Gorąco polecam!


Imię: Kasia R.

Data: 2018-07-26 15:40

Wybór OSK Radar to gwarancja sukcesu! Solidne przygotowanie do egzaminów państwowych, które zdałam za pierwszym podejściem. Szczególne podziękowania kieruję do Pawła, to najlepszy instruktor na świecie! Szkolenie odbyło się profesjonalnie i w bezstresowej atmosferze. Jeszcze raz dziękuję!


Imię: Paulina

Data: 2018-07-18 18:56

Najlepsza szkoła jak i kadra Polecam serdecznie OSK Radar ? najlepsze jazdy z Pawłem,pozdrawiam


Imię: Michał

Data: 2018-07-13 11:14

Wszystko zdane za pierwszym razem, a to najważniejsze ;) sam kurs z profesjonalnym podejściem i w mega miłej atmosferze ;) gorąco polecam!


Imię: Aneta

Data: 2018-06-14 12:33

Serdecznie polecam szkołę OSK RADAR. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem. Najlepsze jazdy z Panem Krzysztofem, profesjonalne podejście do kursanta.


Imię: Patryk

Data: 2018-06-10 17:32

Bardzo dziękuję za odpowiednie wyszkolenie, kategoria B zdana za pierwszym razem. Z Pozdrowieniami dla Pana Krzyśka ze wytrwałość ,cierpliwość i za super wyszkolenie :)


Imię: Sylwia

Data: 2018-06-04 16:34

Polecam OSK RADAR , to ośrodek który zna się na rzeczy i wie jak nauczyć. Instruktor Pan Krzysztof bardzo konkretny, ma świetne podejście do każdego. Wykłady i jazdy prowadzone bezstresowo i przyjemnie. Egzamin zdałam za pierwszym podejściem i z niecierpliwością czekam na odbiór prawka ;)


Imię: Daniel.R

Data: 2018-04-10 20:01

Polecam tą szkołę C+E zdane za pierwszym razem FULL serwis! Pełna Profeska!


Imię: Dorota

Data: 2018-03-18 20:11

Polecam wszystkim OSK Radar. Zajęcia teoretyczne przeprowadzone fachowo, bardzo dobrze przygotowują do egzaminu. Panu Krzysztofowi, dziękuję za znakomite przygotowanie do egzaminu praktycznego,dziękuje za spokój i cierpliwość, a przede wszystko za pozytywną energie i pozytywne nastawienie do nauki jazdy i egzaminu. DZIĘKUJĘ. Pozdrawiam i polecam do nauki jazdy instruktora Pana Krzysztofa.


Imię: Roksana

Data: 2018-03-13 16:38

Wykłady które prowadził Pan Krzysiek z teorii przeprowadzone bardzo fajnie, dużo rozmowy a malo siedzenia i tylko sluchania. Jazdy również z Panem Krzyśkiem przeprowadzone przyjemnie, godziny dopasowane do kursantow.Jednym słowem świetne przygotowanie do egzaminów. Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem! Najlepsza Szkoła! Serdecznie polecam OSK Radar ;)





Nie wypełniłeś pola Opinia.
Imię:
E-mail:
Opinia:

Przepisz kod:
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
285600