Zapraszamy do nowo powstałej pracowni psychotechnicznej. Szczegóły tutaj.

Według najnowszego rankingu Gazety Wrocławskiej, OSK Radar jest na drugim miejscu pośród szkół, których kursanci zdają za pierwszym razem. Zobacz pełen artykuł tutaj

Robiąc jednocześnie kurs na prawo jazdy kategorii A i B oszczędzasz 400 zł! Łączna cena kursu na prawo jazdy kat. A i kat. B wynosi 2700 zł.

Super promocja dla kursantów

Każdy otrzyma

10% zniżki na prawo jazdy kat. B
wejdź i sprawdź !!!

»więcej
Za każdą osobę, którą przyprowadzisz do nas na kurs kategorii B, sam otrzymasz gratis 1 dodatkową godzinę jazdy.

 

Biuro:

ul. Obrońców Pokoju 26a

58-500 Jelenia Góra


 

Plac manewrowy:

ul. Jana Pawła II 21

58-500 Jelenia Góra

« listopad 2018 »
PnWŚCzPSN
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Opinie

Wystawionych opinii: 149

»dodaj opinię

Strona 1 z 10 > >>

Imię: Kursant

Data: 2018-08-27 21:50

Od czego by tu zacząć. Ogólnie mam mieszane uczucia. Dziękuję szkole za możliwość ukończenia kursu w miesiąc bo naprawdę gonił mnie czas. Ale zachowanie pana Roberta miejscami bywało karygodne. Czasem był miły, a czasem pozwalał sobie na zbyt dużo i traktował mnie bez szacunku. Potrafił mnie zjechać jak szmatę za drobnostki. Lubił stresować kursanta i wprowadzać nerwową atmosfere. No cóż, w końcu były wojskowy. Na egzaminie wewnętrznym ewidentnie chciał mnie oblać, niestety nie dałem mu tej możliwości. Gdyby nie czas, który mnie gonił i obawa przed powiedzeniem parę złych słów na mój temat egzaminatorom na pewno inaczej porozmawiałbym sobie z Panem Robertem. Ogólnie jazdy zaczęły się z tygodniowym opóźnieniem, raz pan Robert również nie poinformował mnie o odwołanej jeździe i stawiłem się rano na placu na marne. Na koniec oskubał mnie z 2 godzin jazdy. Ale w sumie to tylko lepiej bo nie miałem już ochoty dalej z nim jeździć. Egzamin na kat.B zdałem bezbłędnie za pierwszym razem i cieszę się że mam ten cały "kurs" już za sobą.


Imię: Kasia R.

Data: 2018-07-26 15:40

Wybór OSK Radar to gwarancja sukcesu! Solidne przygotowanie do egzaminów państwowych, które zdałam za pierwszym podejściem. Szczególne podziękowania kieruję do Pawła, to najlepszy instruktor na świecie! Szkolenie odbyło się profesjonalnie i w bezstresowej atmosferze. Jeszcze raz dziękuję!


Imię: Paulina

Data: 2018-07-18 18:56

Najlepsza szkoła jak i kadra Polecam serdecznie OSK Radar ? najlepsze jazdy z Pawłem,pozdrawiam


Imię: Michał

Data: 2018-07-13 11:14

Wszystko zdane za pierwszym razem, a to najważniejsze ;) sam kurs z profesjonalnym podejściem i w mega miłej atmosferze ;) gorąco polecam!


Imię: Aneta

Data: 2018-06-14 12:33

Serdecznie polecam szkołę OSK RADAR. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem. Najlepsze jazdy z Panem Krzysztofem, profesjonalne podejście do kursanta.


Imię: Patryk

Data: 2018-06-10 17:32

Bardzo dziękuję za odpowiednie wyszkolenie, kategoria B zdana za pierwszym razem. Z Pozdrowieniami dla Pana Krzyśka ze wytrwałość ,cierpliwość i za super wyszkolenie :)


Imię: Sylwia

Data: 2018-06-04 16:34

Polecam OSK RADAR , to ośrodek który zna się na rzeczy i wie jak nauczyć. Instruktor Pan Krzysztof bardzo konkretny, ma świetne podejście do każdego. Wykłady i jazdy prowadzone bezstresowo i przyjemnie. Egzamin zdałam za pierwszym podejściem i z niecierpliwością czekam na odbiór prawka ;)


Imię: Daniel.R

Data: 2018-04-10 20:01

Polecam tą szkołę C+E zdane za pierwszym razem FULL serwis! Pełna Profeska!


Imię: Dorota

Data: 2018-03-18 20:11

Polecam wszystkim OSK Radar. Zajęcia teoretyczne przeprowadzone fachowo, bardzo dobrze przygotowują do egzaminu. Panu Krzysztofowi, dziękuję za znakomite przygotowanie do egzaminu praktycznego,dziękuje za spokój i cierpliwość, a przede wszystko za pozytywną energie i pozytywne nastawienie do nauki jazdy i egzaminu. DZIĘKUJĘ. Pozdrawiam i polecam do nauki jazdy instruktora Pana Krzysztofa.


Imię: Roksana

Data: 2018-03-13 16:38

Wykłady które prowadził Pan Krzysiek z teorii przeprowadzone bardzo fajnie, dużo rozmowy a malo siedzenia i tylko sluchania. Jazdy również z Panem Krzyśkiem przeprowadzone przyjemnie, godziny dopasowane do kursantow.Jednym słowem świetne przygotowanie do egzaminów. Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem! Najlepsza Szkoła! Serdecznie polecam OSK Radar ;)


Imię: Kasia.K

Data: 2017-12-15 17:43

Zdecydowanie polecam wszystkim OSK Radar! Szczególne podziękowania należą się Panu Adamowi. Najlepszy instruktor na świecie! Przesympatyczny i przede wszystkim cierpliwy. Jazdy z Panem Adamem były dla mnie czystą przyjemnością. Profesjonalne podejście sprawiło że egzamin zdałam za pierwszym podejściem. Dobre przygotowanie to klucz do zdania egzaminu i OSK Radar Ci to zapewni. Pozdrawiam Panią Małgosię! Pomocna, sympatyczna i wiecznie uśmiechnięta kobieta! Dziękuję!!! :)


Imię: Piotr

Data: 2017-11-17 21:18

Chcesz zostać kierowcą wybierz najlepszą szkołę nauki jazdy w mieście. Mój wybór to osk radar okazał się być idealny, profesjonalna obsługa kursanta , Panie Robercie jest Pan idealnym instruktorem, oryginalne oraz indywidualne podejście do kursanta to gwarancja sukcesu kat. B, oraz B+E zdane za pierwszym razem a to świadczy o profesjonalnym nauczaniu Dziękuję całemu zespołowi szkoły nauki jazdy OSK-RADAR , zapowiadam chęć dalszej nauki ambitnie C , C+E już niedługo zadzwonię by umówić termin rozpoczęcia kursu . Pozdrawiam OSK-RADAR Piotr. Dla mnie jesteście jedyni w mieście .


Imię: Jakub

Data: 2017-10-04 16:29

Dla mnie ,NAJLEPSZY osk. Kat.B+E . egzamin zdany za pierwszym razem :).Pan Robert świetny instruktor,bardzo dobre podejście do kursanta,dostarcza wiele praktycznych wskazówek . POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Imię: Agnieszka R.

Data: 2017-08-31 14:35

Gorąco polecam OSK Radar. Wielkie podziękowania w szczególności dla Pana Pawła, najlepszy instruktor w Jeleniej!!! Egzamin zdałam za pierwszym razem.


Imię: Marcin

Data: 2017-08-27 13:27

Polecam wszystkim jazdy u Pana Adasia. Pan Adaś jest najlepszym instruktorem w Polsce a może nawet i na świecie. Nauczył mnie i moją narzeczoną jak jeździć samochodem. Ogólnie to jestem wielkim fanatykiem XD oraz daję okejkę. Moja narzeczona jeździła z rożnymi instruktorami ale najlepiej jej się jeździło z instruktorami z Radaru. Odnośnie pana Roberta to kontakt z nim wymaga dość mocnych nerwów i małej wrażliwości, niestety egzamin wewnętrzny z nim nie dla wszystkich jest przyjemnym doświadczeniem zwłaszcza dla osób wrażliwych ale ogólnie daję szkole ocenę solidne 9/10. Najbardziej to polecam dokupywanie jazd u Pana Adasia i u Pana Krzyśka bo wykupienie całego kursu w tej szkole wiąże się niestety z wyżej opisanym egzaminem wewnętrzynym.





Nie wypełniłeś pola Opinia.
Imię:
E-mail:
Opinia:

Przepisz kod:
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
207011