Zapraszamy do rezerwacji kursów. Więcej informacji tutaj.

Według najnowszego rankingu Gazety Wrocławskiej, OSK Radar jest na drugim miejscu pośród szkół, których kursanci zdają za pierwszym razem. Zobacz pełen artykuł tutaj


Robiąc jednocześnie kurs na prawo jazdy kategorii A i B oszczędzasz 400 zł! Łączna cena kursu na prawo jazdy kat. A i kat. B wynosi 3400 zł.

 

Biuro:

ul. Obrońców Pokoju 26a

58-500 Jelenia Góra


 

Plac manewrowy:

ul. Jana Pawła II 21

58-500 Jelenia Góra

« czerwiec 2020 »
PnWŚCzPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Opinie

Wystawionych opinii: 159

»dodaj opinię

Strona 1 z 11 > >>

Imię: marek

Data: 2020-05-29 06:46

super podejscie instruktorow pana ROBERTA I PAWLA robilem Edo C praktyczny wewnetrzny zaliczony za pierwszym razem POLECAM i pozdrawiam


Imię: Kamil

Data: 2020-05-13 20:34

Witam potencjalnych kursantów. Właśnie dzisiaj zdałem kat.A. Gorąco polecam OSK Radar i Pana Roberta. Super prowadzony kurs. Trzeba się przyzwyczaić do poczucia humoru Pana Roberta który wydaje się na początku bardzo stanowczy i surowy. Wymaga i opierdzieli jak trzeba, ale tak naprawdę wszystko na luzie. Szkolenie tak ułożone, że potem egzamin dużo łatwiejszy niż na placu manewrowym. Gorąco polecam. Kamil


Imię: Sebastian Świnoujście

Data: 2020-05-13 15:07

Chciałbym bardzo podziękować Panu Robertowi i całej ekipie OSK Radar. Pełen profesjonalizm kat.C zdana za 1 razem dziękuję bardzo. Pozdrawiam!!!


Imię: Kasia Świnoujście

Data: 2020-05-13 14:58

Chciałabym podziękować z całego serca Panu Robertowi i Panu Pawłowi za profesjonalne przygotowanie do kursu kat. C+E zdane za 1 razem najlepsza atmosfera polecam 6 gwiazdek Pozdrawiam!!! ????


Imię: Patryk

Data: 2020-02-25 15:01

Serdecznie Polecam OSK Radar ,w parę godzin pomogli mi ogarnąć miasto i wszystko co związane z egzaminem , bezstresowo co najważniejsze , jeszcze raz Dziękuje


Imię: Adam i Marta...

Data: 2019-10-28 20:10

Panie Robercie, marzenie o PRAWIE JAZDY MOTOCYKLEM spełnione dzięki Panu :-) Jestem w pełni zadowolony z kursu w "RADARze". Począwszy od obsługi przez Panią Małgorzatę w biurze, poprzez każdą minutę jazdy na placu manewrowym i w mieście pod okiem Pana Roberta - to szkoleniowiec na najwyższym poziomie, konkretny, wymagający i zaangażowany (z dozą poczucia humoru - jak trzeba). Egzamin zdany za pierwszym razem. Kat. A. p.s. pozdrawiamy Adam i Marta ......u warta :-)


Imię: Marek

Data: 2019-10-26 14:15

Zakończyłem dzisiaj kurs pozytywnym wynikiem na egzaminie państwowym. Przyznaję, że na początku podchodziłem sceptycznie, że już nic nowego się nie nauczę. Myliłem się. Instruktor Robert dzięki swojemu uporowi i cierpliwości poprawił kilka elementów mojej zawodowej jazdy. Polecam OSK Radar.


Imię: KATARZYNA

Data: 2019-10-23 13:45

O superlatywach OSK Radar można napisać elaborat. O profesjonaliźmie i podejściu do kursanta przez Pana Roberta również. Dzięki temu połączeniu egzamin kat. C zdany za pierwszym razem. Polecam i zdecydowanie widzimy się na kolejnych kategoriach.


Imię: DANIEL ZGORZELEC

Data: 2019-10-22 14:02

OSK RADAR z polecenia i już dziękowałem temu który mi ja polecił. Bardzo dobre podejście do kursanta ,dostosowanie godzin jazd do kursanta , nie będę się rozpisywał o profesjonalizmie instruktora Roberta niech oceną jego pracy będzie to iż zdałem za pierwszym podejściem jazdy na kat.D mimo swoich obaw . dziękuje za poświęcony czas na naukę i oczywiście p[polecam wszystkim tę Szkolę Nauki Jazdy


Imię: Tomek

Data: 2019-01-14 18:22

Super!!! Egzamin na kat. B zdany za pierwszym razem. Gorąco polecam OSK RADAR Szczególne podziękowania dla Pana Roberta Pełny profesjonalizm .To był trafny wybór Wszystkim polecam RADAR Panie Robercie do zobaczenia wiosną na kat.A


Imię: Ania

Data: 2018-12-18 16:20

Sam czar i wdzięk! Jak dla mnie pełen profesjonalizm. Dzięki Panie Instruktorze! Gorąco polecam!


Imię: Kasia R.

Data: 2018-07-26 15:40

Wybór OSK Radar to gwarancja sukcesu! Solidne przygotowanie do egzaminów państwowych, które zdałam za pierwszym podejściem. Szczególne podziękowania kieruję do Pawła, to najlepszy instruktor na świecie! Szkolenie odbyło się profesjonalnie i w bezstresowej atmosferze. Jeszcze raz dziękuję!


Imię: Paulina

Data: 2018-07-18 18:56

Najlepsza szkoła jak i kadra Polecam serdecznie OSK Radar ? najlepsze jazdy z Pawłem,pozdrawiam


Imię: Michał

Data: 2018-07-13 11:14

Wszystko zdane za pierwszym razem, a to najważniejsze ;) sam kurs z profesjonalnym podejściem i w mega miłej atmosferze ;) gorąco polecam!


Imię: Aneta

Data: 2018-06-14 12:33

Serdecznie polecam szkołę OSK RADAR. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem. Najlepsze jazdy z Panem Krzysztofem, profesjonalne podejście do kursanta.





Nie wypełniłeś pola Opinia.
Imię:
E-mail:
Opinia:

Przepisz kod:
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
334643

© 2013 Ośrodek Szkolenia Kierowców RADAR

Website developed by Strony internetowe i portale WWW - Wincweb