Zapraszamy do nowo powstałej pracowni psychotechnicznej. Szczegóły tutaj.

Według najnowszego rankingu Gazety Wrocławskiej, OSK Radar jest na drugim miejscu pośród szkół, których kursanci zdają za pierwszym razem. Zobacz pełen artykuł tutaj

Robiąc jednocześnie kurs na prawo jazdy kategorii A i B oszczędzasz 400 zł! Łączna cena kursu na prawo jazdy kat. A i kat. B wynosi 2650 zł.
PROMOCJA ! ! !
Każda osoba zapisująca się na kurs prawa jazdy kat. B

jedna godzina jazdy po placu manewrowym WORD w ramach kursu prawa jazdy. »więcej
Za każdą osobę, którą przyprowadzisz do nas na kurs kategorii B, sam otrzymasz gratis 1 dodatkową godzinę jazdy.

 

Biuro:

ul. Obrońców Pokoju 26a

58-500 Jelenia Góra


 

Plac manewrowy:

ul. Jana Pawła II 21

58-500 Jelenia Góra

Opinie

Wystawionych opinii: 132

»dodaj opinię

Strona 1 z 9 > >>

Imię: Arleta

Data: 2017-07-27 14:08

Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem. Serdecznie polecam wszystkim OSK RADAR. Szczególne podziękowania dla mojego instruktora Pana Adam , który naprawdę fachowo przygotowuje do egzaminu. Starałam się zapamiętać wszystkie jego cenne wskazówki i efekt 100% ( dodam jeszcze, że na swoim urlopie odbierał ode mnie telefony i odpowiadał na wszystkie moje pytania kiedy miałam jakieś wątpliwości tuż przed egzaminem). Nie miałam możliwości być na wszystkich zajęciach teoretycznych z Panem Krzysztofem. Powiem krótko warto chodzić na wykłady bo bardzo dużo informacji zostaje w głowie.Pani Małgosia przesympatyczna kobieta, a Pan Robert... hmmm on tylko strasznie wygląda ;) Rada nie stresujcie się a wszystko pójdzie dobrze. Jeszcze raz wszystkim dziękuję !


Imię: Konrad

Data: 2017-07-15 19:26

Gdyby to było Allegro powiedziałbym że transakcja przebiegła pomyślnie. Ale podchodząc realnie dzięki przychylności Pana Roberta oraz prawie ojcowskiemu podejściu do nauczania mnie przez Pana Adama egzaminy teoretyczny i praktyczny poszedł za pierwszym razem śpiewająco. Za kilka dni będę miał swoje własne prawko kat. B. Kurs w Radarze był strzałem w 10 zaoszczędziłem sporo kasy (tylko jeden egzamin) i czasu (zero poprawek).


Imię: Maciej

Data: 2017-07-14 12:26

Bardzo dziękuję za odpowiednie wyszkolenie, kategoria B zdana za pierwszym razem. Profesjonalne podejście, świetni instruktorzy, gorąco polecam!


Imię: Kasia

Data: 2017-07-10 14:09

Kat. B, w OSK Radar zdana za pierwszym razem! Szkoła 3 razy na super! Wykłady super, jazda super i instruktorzy super! Pozdrowienia dla Pana Krzysztofa!!!! I


Imię: Marian

Data: 2017-07-07 12:05

To ośrodek tylko dla twardzieli ,właściciel stawia wysoko poprzeczkę tu nie ma zmiłuj... krew i pot Po zakończeniu kursu nie ma opcji ze nie zdałes (as ) instruktorzy na najwyższym poziomie podchodzą do każdego z pełnym profesjonalizmem kategoria D w niecały miesiąc ????????


Imię: Dorota

Data: 2017-07-07 07:15

Pan Robert i Pan Krzysztof to znakomici instruktorzy, świetnie przygotowują do egzaminu praktycznego (kat. B), są cierpliwi i konkretni. Polecam wszystkim przyszłym kierowcom skorzystanie z usług OSK Radar!


Imię: Kasia

Data: 2017-05-17 17:58

Świeżo po egzaminie :)) Zdałam za pierwszym razem! Panie Krzysztofie, dziękuję za solidne przygotowanie, zmuszanie do myślenia, spokój i anielską cierpliwość, a nade wszystko za ogrom pozytywnej energii- dodała mi skrzydeł podczas egzaminu :)) Panie Robercie, "kubeł zimnej wody " na egzaminie wewnętrznym okazał się nie tylko potrzebny, ale także przydatny- wzięłam pod uwagę, popracowałam, poprawiłam :)) Dziękuję:)) Pozdrawiam sympatycznego pana Adama! Nad całością czuwa przesympatyczna pani Małgosia- ciepła, życzliwa, pomocna, wiecznie uśmiechnięta. Dziękuję. Pozdrawiam. Szczerze polecam :))


Imię: mariusz

Data: 2017-02-10 11:44

polecam wszystkim OSK Radar, kat E-B zdalem za pierwszym razem, profesionalne podejscie do klienta. polecam wszystkim


Imię: Iwona

Data: 2017-01-21 15:33

Szczerze polecam kurs kat .B w OSK ?Radar?.Zajęcia teoretyczne , prowadzone przez p. Krzysztofa- w formie warsztatów- bardzo ułatwiają zapamiętanie, a przede wszystkim zrozumienie przedstawianych zagadnień. Natomiast jazdy z p. Adamem gruntownie przygotowują do egzaminu w WORD , jak również dostarczają wielu praktycznych wskazówek, przydatnych w codziennym poruszaniu się samochodem . Serdeczne pozdrowienia dla całej ekipy ?Radaru?. Jesteście profesjonalistami w swoim fachu :)


Imię: Katarzyna

Data: 2017-01-19 12:58

Zapomniałam dodać.ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM.


Imię: Katarzyna

Data: 2017-01-19 12:54

Najlepsza szkoła jazdy, profesjonalne podejście do kursantów. Pan Krzysiu bardzo fajnie naucza teorii,a z Panem Adamem super nauka praktyczna,jest bardzo cierpliwy i spokojny.A Pan Robert to równy gość.Nie żałuję,że wybrałam tą szkołę jazdy,trzeba tylko słuchać i potrafić przyjąć krytykę wobec błędów i będzie dobrze. Życzę powodzenia innym kursantów.


Imię: Ewa

Data: 2016-11-18 10:08

Najlepsza szkoła w Jelonce. Profesjonalne podejście. Miła kadra szkoleniowa. Polecam wszystkim i dzięki za to, że zdałam za pierwszym razem ; -*


Imię: dariusz ( kat. B+E)

Data: 2016-11-10 18:22

Egzamin zdany za pierwszym razem.Szkoła zapewniające przygotowanie do jazdy i zdania egzaminu na profesjonalnym poziomie. Duże, ponad przeciętne zaangażowanie w szkoleniu kursantów. W pełni polecam.


Imię: Kamila

Data: 2016-09-20 09:36

Z całego serca polecam OSK RADAR! :-) Zajęcia teoretyczne prowadzone w formie warsztatów(nie typowo- wykładów), co pozwala więcej zapamiętać i zrozumieć. Jazdy praktyczne z p. Adamem to była czysta przyjemność i wiele pożytecznych informacji i wskazówek. Zdane za pierwszym razem, dziękuję. :-)


Imię: Ania

Data: 2016-09-06 10:36

Bardzo serdecznie polecam OSK RADAR, wykłady odbywają się w miłej atmosferze i są bardzo fajnie prowadzone, a Pan Kris ma nieziemską cierpliwość jako instruktor i wszystko dokładnie potrafi wytłumaczyć! :)





Nie wypełniłeś pola Opinia.
Imię:
E-mail:
Opinia:

Przepisz kod:
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
136708